Het team van Wasautomatenverhuur.nl

Wie zijn wij

Over Verhuur Witgoed is een kort verhaal te vertellen. Het bedrijf is een tijdje terug in Groningen gestart. Gelukkig was de dienst hier zo’n groot succes dat het bedrijf vanaf 2016 heeft besloten zich uit te breiden naar heel Nederland, zodat heel studerend Nederland gebruik kan maken van de flexibele en goedkope service. Zodat heel studerend Nederland goedkoop kan koken, wassen en drogen! 
 • Ronald

  Eigenaar

  Ronald

  Ik kan kort vertellen over Verhuur Witgoed en mijn rol in het bedrijf. Op de eerste dag van het jaar 2015 ben ik mede eigenaar geworden van Verhuur Witgoed en daar ben ik ontzettend blij mee. Al tijdens mijn studententijd heb ik kennis gemaakt met het bedrijf en de handige diensten die ze aanbieden, ik kon het heel goed gebruiken in mijn studentenhuis! Nadat ik mijn bachelor diploma bedrijfseconomie op de Hanzehogeschool heb behaald, ben ik uiteindelijk bij het bedrijf gaan werken en mag ik mezelf nu mede eigenaar noemen. Ik houd me voornamelijk bezig met de planning en administratie, samen met mijn collega Dirk Jan, zodat alle witgoed en andere apparaten goed, snel en goedkoop bij jou aankomen. 

 • Sander

  Monteur

  Sander

  Wie zijn wij, vraag je je misschien af? Mijn collega Ronald en mede eigenaar heb je al ontmoet. Ik ben monteur bij Verhuur Witgoed en ik ben sinds juli 2017 in dienst. Ik ben niet mijn hele leven monteur geweest, maar ik heb wel altijd een passie gehad voor techniek. Voordat ik begon als monteur en me met deze passie kon bezig houden, heb ik jarenlang gewerkt in de beveiliging bij onder andere Topshelf in Groningen. Daarna ben ik eerst voor mezelf en vrienden wasmachines gaan repareren, voor ik bij dit bedrijf terecht ben gekomen. Treedt er een storing op in jouw wasmachine, koelkast, wasdroger, afwasmachine of gasfornuis? Ik of mijn collega komen je graag helpen!