Liever geen abonnement maar betalen naar gebruik van je apparaat?
Bij Verhuur Witgoed kun je nu ook betalen per gebruik

Lees verder

Een fornuis huren maakt koken goedkoop en makkelijk! 

Je bent student en hebt eindelijk een kamer gevonden, maar er mist een gasfornuis. Misschien heb je er nog even over nagedacht of je dat ding wel nodig hebt, maar nu die leuke date volgende week komt eten zul je toch moeten koken. Een nieuw gasfornuis aanschaffen is natuurlijk veel te duur en onnodig, wellicht vertrek je over een half jaar toch weer. Een goede oplossing is een gasfornuis huren. Je betaalt een vast bedrag per maand en zegt het weer op zodra je het huis verlaat. Veel goedkoper dus. 

Een fornuis huren bij Verhuur Witgoed: super flexibel 

Omdat wij weten hoe krap bij kas een student kan zitten, hebben we onze diensten helemaal op studenten aangepast. Je hoeft het fornuis niet op te komen halen, wij komen het namelijk bij jouw thuis bezorgen. Geen gedoe dus met karretjes huren. En zodra je je huis weer verlaat hoef je niet bang te zijn aan het contract vast te zitten. Dit kun je namelijk overdragen aan een van je huisgenoten of nieuwe bewoners, voor hen is het wellicht ook handig. Is dit niet het geval, dan komen wij het apparaat weer bij je ophalen. En mocht er nu iets stuk gaan, dan komen wij binnen 3 werkdagen bij je langs om het probleem te verhelpen, of je nu in Groningen, Zeeland of Limburg woont. Handig hè? Uiteraard voldoen al onze apparaten aan de kwaliteits- en veiligheidseisen. Voor je contact met ons opneemt is het wel verstandig even te checken of je een gasaansluiting in je huis hebt. 

Verhuur Witgoed het beste adres om een fornuis te huren 

Dus, ben je op zoek naar een goedkope manier om toch te kunnen koken, zonder een groot nieuw apparaat aan te schaffen? En wil je het fornuis nog graag voor het weekend met die leuke date geleverd hebben? Verhuur Witgoed is gegarandeerd het goedkoopste en snelste adres voor studerend Nederland!

Relax Button 1
Huurt u al ergens anders? Doe de vergelijker! Naar de vergelijker
Slider onder
Verhuur van al je huishoudelijk witgoed! Scherpe prijzen Snelle levering Gratis contracten overzetten Gratis plaatsing