Koelkast huren

Koelkast Huren

Een koelkast in een studentenhuis, het is een echte noodzaak. Je kunt op deze manier jouw levensmiddelen langer vers houden. Een koelkast aanschaffen als student is een behoorlijke investering. Gelukkig kun je dankzij Verhuur Witgoed erg eenvoudig een koelkast huren. Zo betaal je slechts een klein bedrag per maand en geniet je van een koelkast in huis. 

Verschillende modellen

Je hebt een enorm keuze uit koelkasten en allen van een betrouwbaar merk zoals een Scancool, Bauknecht of Beko koelkast. Ben je op zoek naar een eigen koelkast voor op je kamer? Dan kan een tafelmodel iets voor jou zijn. Dit is een compacte koelkast die je overal kwijt kunt. Deze kleine koelkast kost minder dan een tientje per maand. Deel je het huurcontract met jouw huisgenoten, dan kun je een grote koelkast huren voor in de gezamenlijke keuken. Het voordeel is dat wanneer je samen met jouw huisgenoten een koelkast huurt, dat je de kosten kunt delen. Hierdoor ben je slechts een paar euro per maand kwijt aan een koelkast. 

Eenvoudig contract en goede voorwaarden

Het is erg eenvoudig om een contract op te laten stellen. Deze wordt op het adres gezet van waar je woont. Wanneer je dus gaat verhuizen, kun je eenvoudig het contract op naam van een huisgenoot laten zetten. Verhuur Witgoed komt de koelkast zelf installeren en mochten er storingen of problemen zijn met de koelkast, dan lossen zij dat altijd binnen drie werkdagen voor je op. Geniet van een professionele service en een snelle levering van jouw witgoed. 

Heb je vragen over de mogelijkheden, services of wil je meer informatie over Verhuur Witgoed? Voor al jouw vragen over een koelkast huren kun je terecht via de website of telefonisch contact opnemen. Waar wacht je nog op? Verhuur Witgoed is het adres voor studerend Nederland!