Liever geen abonnement maar betalen naar gebruik van je apparaat?
Bij Verhuur Witgoed kun je nu ook betalen per gebruik

Lees verder

Je wasmachine huren gemakkelijk en goedkoop

Als je op kamers gaat wonen om te studeren moet je veel regelen, zeker als je niet ieder weekend naar je ouders gaat. Je moet dan ook zorgen dat je kleren weer schoon worden. Een goede wasmachine is een duur apparaat, helemaal van een bekend merk zoals LG, Bosch, AEG, Bauknecht, Zanussi of ander bekend merk. En bij een goedkoop tweedehandsje is de kans groot dat hij snel stuk gaat. Bovendien gebruiken oude machines veel stroom en water.

Een wasmachine huren is dan een goedkope en milieubewuste oplossing. Wij zijn specialist in wasmachine verhuur aan studenten. Dat doen we door heel Nederland, dus van Groningen tot Maastricht. Je kunt kiezen uit verschillende machines die we thuis afleveren en installeren. Gaat de machine toch een keer stuk dan komen we hem gratis repareren. Meestal binnen een dag, maar zeker binnen drie dagen kun je weer wassen.

Wasmachine huren is niet duur

Je huurt al een wasmachine voor 11 euro per maand. Het wordt nog goedkoper als je de machine deelt met meer mensen. Je kunt de wasmachine dan bijvoorbeeld in de gezamenlijke keuken plaatsen en de kosten met zijn allen delen. Voor ons is dat geen probleem.

Flexibel en snel

Onze wasmachine verhuur is heel flexibel. Als je gaat verhuizen kun je het contract kosteloos overschrijven naar een van je huisgenoten. Wil je de machine zelf meenemen dan kan dat ook, tegen een kleine vergoeding verhuizen we hem zelfs voor je. Storingen kun je simpel doorgeven via de website of met een telefoontje. 

Als student kun je niet overal een wasmachine huren, maar het is onze specialteit. Verhuur Witgoed is gegarandeerd de beste en de goedkoopste.

Relax Button 1
Huurt u al ergens anders? Doe de vergelijker! Naar de vergelijker
Slider onder
Verhuur van al je huishoudelijk witgoed! Scherpe prijzen Snelle levering Gratis contracten overzetten Gratis plaatsing