banner

Zakelijk witgoed huren is interessant voor startende bedrijven

Als ondernemer overweeg je wellicht een eerste kantoorruimte te huren. In een kantoorruimte mag een koelkast met de lunch, een koekje voor bij de koffie en een pilsje voor bij de borrel niet ontbreken! De investering in een nieuwe koelkast kan echter behoorlijk groot zijn. Zeker beginnende organisaties hebben hier het budget niet voor, of besteden dit budget liever aan een uitbreiding van de productiecapaciteit. Om die reden kan zakelijk witgoed huren het overwegen waard zijn. In dit artikel vertellen we je meer over hetgeen zakelijk witgoed huren inhoudt en de voordelen die het je oplevert.

Werkwijze bij zakelijk witgoed huren

Zakelijk witgoed huren betekent bij ons, dat we alle zorgen uit handen proberen te nemen. Wij zorgen voor de levering van de nieuwe koelkast of andere vormen van witgoed, we zorgen voor de installatie hiervan en komen deze eens in de zoveel tijd voor je onderhouden. De kans op een defect aan het zakelijk witgoed neemt zodoende af! Daarbij hoef je zelf niet voor een oplossing te zorgen, in het geval dat de koelkast bijvoorbeeld toch uit zou vallen. Wel zo’n prettig idee!

Voordelen van witgoed huren als ondernemer

Witgoed huren voor ondernemers is interessant, omdat zij hun liquide middelen kunnen gebruiken voor belangrijkere zaken. Zoals eerder al beschreven werd, kan dit bijvoorbeeld een investering in een verruiming van de productiecapaciteit zijn. Ook kun je dit budget gebruiken om je marketingactiviteiten verder uit te breiden! Doordat je zelf geen omkijken meer hebt naar de levering en het onderhoud van het zakelijk witgoed, kun je de focus op de hoofdzaken leggen.

Meer weten over zakelijk witgoed huren? Neem vrijblijvend contact met ons op!

Neem contact met ons op!