Titel slide

Waarom je witgoed apparaten kopen als je ze ook voordelig kunt huren?
De verhuur is inclusief levering, installatie en onderhoud!

Check ons aanbod

Verhuur Witgoed voor ondernemers 

Zakelijk witgoed huren is ook mogelijk bij Verhuur Witgoed. Bent u bijvoorbeeld eigenaar van een aantal studentenhuizen, werkzaam in de woningbouw of de zorgsector, dan kan het een goede oplossing zijn witgoed te huren. Zo hoeft u niet veel geld te investeren in een groot aantal witgoed apparaten en kunt u gebruik maken van onze flexibele en klantvriendelijke service. Aangezien het bij een zakelijke overeenkomst vaak gaat om een groter aantal apparaten, zal de prijs uiteraard worden aangepast op het aantal toestellen dat u huurt.

Ook flexibel en klantgericht witgoed verhuur bedrijven 

Vanzelfsprekend stellen wij ook voor bedrijven die zakelijk witgoed huren onze service beschikbaar, waardoor het verhuur witgoed voor ondernemers ook erg interessant is. We leveren de producten niet alleen bij u aan de deur. We installeren ze ook, zodat u ze na ons vertrek meteen kunt gebruiken. U mag van ons verwachten dat wij de ruimte na installatie netjes achter laten. Treedt er een storing op in een van de toestellen? Ook u als zakelijk klant kunt gebruik maken van onze inbegrepen onderhoudsservice. Zodra u contact met ons opneemt, komen wij tussen 1 en 3 werkdagen bij u langs om het probleem op te lossen. En als zakelijk partner kunnen we u zelfs een extra dienst aanbieden: een maandelijkse controle ter preventie. Omdat de kans groot is dat u de apparaten iets meer gebruikt dan een gemiddelde particulier, willen we problemen graag voor zijn met deze maandelijkse controle. Fijn voor u én voor ons. 

Met zakelijke partners werken wij graag samen en witgoed verhuur aan bedrijven doen we dan ook met plezier. Bent u ondernemer en bent u op zoek naar een groter aantal wasmachines, koelkasten, gasfornuizen, wasdrogers of vaatwassers? Verhuur Witgoed helpt u graag verder met uiterst flexibele, klantgerichte en snelle service.

Relax Button 1
Huurt u al ergens anders? Doe de vergelijker! Naar de vergelijker
Slider onder
Verhuur van al je huishoudelijk witgoed! Scherpe prijzen Snelle levering Gratis contracten overzetten Gratis plaatsing