banner

Voordelen van een witgoedapparaat huren

De aanschaf van een nieuwe wasmachine, vaatwasser of koelkast kan een behoorlijke investering vergen. Een witgoedapparaat huren in plaats van kopen, is om die reden voor veel studenten en complete studentenhuizen het overwegen waard! Zeker wanneer je koelkast of wasmachine plotseling is uitgevallen, heb je wellicht nog niet voldoende budget bij elkaar gespaard om een paar honderd euro in nieuwe witgoedapparaten te investeren. Door voor een witgoedapparaat huren te kiezen, is zo’n investering voortaan niet langer noodzakelijk! In dit artikel vertellen we je meer over de voordelen van een witgoedapparaat huren.

Witgoedapparaat huren: betalen per gebruik of per maand

Wanneer je kiest voor een witgoedapparaat huren, heb je de keuze tussen verschillende soorten abonnementen. Zo kun je de apparaten onbeperkt gebruiken tegen een vaste prijs per maand. Een alternatief is het betalen per keer dat je het witgoedapparaat gebruikt hebt! Een wasmachine huren wordt zo des te voordeliger. Zeker wanneer je de wasmachine of droger bijvoorbeeld slechts enkele keren per maand gebruikt.

Gratis bezorging en installatie van witgoedapparaten

Standaard wordt je wasmachine, vaatwasser of koelkast gratis bij je thuis afgeleverd en direct geïnstalleerd. Zo kun je de witgoedapparatuur vrijwel meteen gebruiken! Ook bij een defect hoef je niet zelf voor een oplossing te zorgen. Schakel onze monteurs in, om je witgoedapparaat te laten herstellen. Zo heb je hier zelf geen omkijken naar, word je snel geholpen en wordt het apparaat vervangen, als deze niet te repareren blijkt te zijn.

Voorkom de noodzaak van een grote investering in een koelkast of wasmachine en kies vandaag nog voor een witgoedapparaat huren!

Neem contact met ons op!