banner

Profiteer van een goede en goedkope wasmachine verhuur 

Als student heb je het wellicht niet heel breed, waardoor de aankoop van een wasmachine momenteel niet mogelijk is. Daarbij wil je dit geld wellicht liever gebruiken voor een avondje stappen met vrienden, of bijvoorbeeld een nieuwe telefoon. Wasautomatenverhuur.nl biedt de oplossing in deze situatie! Als goedkope wasmachine verhuur bieden we je de mogelijkheid om een wasmachine tegen een vast bedrag per maand te huren. Zo hoef je niet met je vuile was langs de wasserette of je ouders. De wasmachine kun je delen met huisgenoten, om de kosten zo beperkt mogelijk te houden. 

Wasmachine verhuur met diverse modellen

Onze wasmachine verhuur biedt je diverse modellen van gerenommeerde partijen. Kies bijvoorbeeld voor een wasmachine van Miele of Bosch! Zo weet je zeker dat je vuile was schoon en fris uit de wasmachine komt. Niet alleen de lage kosten zijn een reden om voor de diensten van onze wasmachine verhuur te kiezen. Zo profiteer je ook van het feit, dat wij de wasmachine bij je komen plaatsen en deze ook voor je onderhouden. Mocht er zich een defect voordoen, dan komen we zo snel mogelijk bij je langs om het defect te verhelpen. Zo blijf je nooit lang met je vuile was zitten. 

Wasmachine huren bij onze wasmachine verhuur 

Lijkt jou het ook interessant om een wasmachine te huren via onze wasmachine verhuur? Je kunt je interesse via onze website aangeven. Ook vind je hier een compleet overzicht van de wasmachines die we momenteel te huur aanbieden. Mocht je na verloop van tijd uit je studentenwoning gaan, dan kun je het huurcontract gratis overdragen aan een kamergenoot. Wel zo makkelijk!

Neem contact met ons op!