Liever geen abonnement maar betalen naar gebruik van je apparaat?
Bij Verhuur Witgoed kun je nu ook betalen per gebruik

Lees verder

Betaal per was-/droogbeurt

Liever geen maandabonnement voor je wasmachine(s) en/of droger(s)? Verhuur Witgoed biedt nu ook de mogelijkheid om te betalen per was- of droogbeurt. Worden je witgoedapparaten een tijd lang minder intensief gebruikt? Dan zit je niet aan een maandelijks vast bedrag vast. Daarnaast is het een perfecte uitkomst wanneer je bijvoorbeeld een hotel hebt en je gasten de mogelijkheid wilt geven om voordelig te kunnen wassen wanneer ze voor langere tijd verblijven.

Hoe werkt het?

Heel simpel! Bij de levering ontvang je van ons een tablet met een voorgeïnstalleerd softwarepakket. Via het programma kunnen gebruikers eenvoudig hun betaling verrichten. Nadat de betaling is voltooid wordt het betreffende apparaat automatisch ontgrendeld en kan de wasmachine of droger worden gebruikt. Ook kan er bij herhaaldelijk gebruik een account worden aangemaakt waarop de gebruiker tegoed kan storten, wat tevens voordeliger is dan wanneer er per was- of droogbeurt wordt betaald.

Meer weten? Bel of mail ons gerust voor informatie over onze apparaten en de mogelijkheden voor het plaatsen en installeren van onze witgoed apparaten voor jouw bedrijf.

Relax Button 1
Huurt u al ergens anders? Doe de vergelijker! Naar de vergelijker
Slider onder
Verhuur van al je huishoudelijk witgoed! Scherpe prijzen Snelle levering Gratis contracten overzetten Gratis plaatsing